Hur aktiverar jag min surf för eSIM?

Så här gör du för att aktivera ditt surfpaket:

1. Installera Revolut eSIM på din enhet. En banner visas i appen som guidar dig genom hur du gör detta. Om du fortfarande inte är säker kan du kolla våra Vanliga frågor och svar.
  2. Gå in på din enhets inställningar och välj Revolut eSIM för dataroaming.

Så här väljer du ett Revolut eSIM för roaming

På iOS-enheter

1. Öppna Inställningar och tryck på Mobilnät.
  2. Välj ditt nyinstallerade eSIM (det är möjligt att din enhet namnger ditt eSIM, men det betyder inte att det är ditt primära SIM-kort).
  3. Aktivera växlingsknappen för SIM-kortet och sedan för Data-roaming.
  4. Gå tillbaka till sidan Mobilnät.
  5. Tryck på Mobildata och välj ditt eSIM.

På Android-enheter

1. Öppna Inställningar och gå till Anslutningar.
  2. Tryck på SIM-hanterare och sen på Revolut (ditt nedladdade eSIM).
  3. Använd växelknappen för att aktivera SIM-kortet, och aktivera sen Mobildata och Dataroaming.

Kom ihåg att beroende på din telefontillverkare kan instruktionerna för Android variera.