Hur köper jag en dataplan med Revolut?

För att köpa en dataplan med Revolut:

• Gå till eSIM och få tillgång till val av dataplan
  • Välj täckning – lokal om du vill ha ett land, eller regional eller global för flera länder
  • Välj den mängd data du behöver
  • Fortsätt till kassan och köp din dataplan (priserna varierar per plan och planlängd)
  • Om det är ditt första eSIM-köp, förbereder vi ditt eSIM och du måste installera det för att använda dina data
  • Dataplaners giltighetstid börjar från inköpsdatumet, eller när ditt eSIM är redo att installeras, om det är ditt första köp