Kan jag växla mellan SIM-kort?

Du kan bara använda en dataplan i taget. Gör så här för att växla mellan SIM-kort för att ändra varifrån du använder mobildata:

• Gå till inställningarna.
  • Tryck på Internet eller Mobildata.
  • Tryck på Mobildata.
  • Tryck på SIM-kortet/etiketten du vill använda för mobildata (Revolut brukar stå som underordnat alternativ om du inte har döpt om etiketten).
  • Tillåt dataväxling

Aktivera Tillåt växling av mobildata för att låta din telefon automatiskt välja SIM-kort för mobildata beroende på täckning och tillgänglighet.

Om du roamar och bara vill använda ditt Revolut eSIM för data ska du se till att Tillåt växling av mobildata är inaktiverat. Din telefon använder automatiskt data från båda mobilplanerna. Det här alternativet är bättre för de som vill hålla sig uppkopplade oavbrutet. Det går inte att veta vilken plan som är aktiv vid varje givet tillfälle.

Om du inaktiverar Tillåt växling av mobildata och besvarar ett telefonsamtal med ditt primära SIM-kort medan du använder data från ditt eSIM kommer mobildata inte att fungera medan samtalet pågår.

Gör så här för att aktivera Tillåt växling av mobildata:

• Gå till inställningarna.
  • Tryck på Internet eller Mobildata.
  • Tryck på Mobildata.
  • Aktivera Tillåt växling av mobildata.