Självrisker för Ultras avbeställningsskydd för resor och evenemang

Avbeställningsskydd för resor och evenemang är endast tillgängligt för Revolut Ultra-kunder.

Detta är bara en översikt av försäkringsvillkoren.

Du kan komma åt den fullständiga versionen av villkoren genom att öppna Livsstil → Försäkra → välja en typ → Alla dokument.

För avbokning av resa och evenemang, om du väljer täckningen "oavsett anledning", drar vi av 30 % från vad vi betalar dig. Om du väljer en listad orsak finns det en självrisk på endast 50 €.