Hur gör jag ett anspråk på avbeställningsskydd för resor och evenemang?

Avbeställningsskydd för resor och evenemang är endast tillgängligt för Revolut Ultra-kunder.

Om du vill göra ett anspråk på en avbokad resa eller ett evenemang går du till Livsstil → Försäkra → Avbokning av resa/evenemang → Få hjälp → Gör ett anspråk.

Observera att du blir ombedd att tillhandahålla ett antal relevanta dokument som:

• Originalkvitto från återförsäljaren.
  • Avbokningsbevis på att du har begärt avbokning.

Om du avbokar av en särskild anledning måste du också skicka in dokument som styrker anledning (t.ex. en polisanmälan vid stöld) som en del av anspråksprocessen.

Detta är bara en översikt av försäkringsvillkoren.

Du kan komma åt den fullständiga versionen av villkoren genom att öppna Livsstil → Försäkra → välja en typ → Alla dokument.

Information som krävs för att göra ett anspråk finns i våra Vanliga frågor och svar.