Vilka villkor måste jag uppfylla för att vara berättigad till avbeställningsskyddet för resor och evenemang?

Avbeställningsskydd för resor och evenemang är endast tillgängligt för Revolut Ultra-kunder.

Detta är bara en översikt av försäkringsvillkoren.

Du kan komma åt den fullständiga versionen av villkoren genom att öppna Livsstil → Försäkra → välja en typ → Alla dokument.

För att vara berättigad till denna försäkring måste du inneha Ultra-paketet kontinuerligt (dvs. utan avbrott) från det att du bokar ditt evenemang/din resa till dess att du gör ett anspråk.

Det är nödvändigt att avboka din bokning senast 1 dag innan evenemangets/resans start.