Hur använder jag ett virtuellt kort med flera användningar med Revolut Shopper?

Flergångskort är perfekta för att hantera alla dina olika utgiftskategorier och prenumerationer så att du alltid har kontroll.

Skapa ett virtuellt flergångskort:

1. Klicka på Revolut-ikonen från ditt Chrome-tillägg.

2. Klicka på Kort. Välj Lägg till nytt. Ge ditt kort ett namn och en färg. Skapa kortet!

3. För att anpassa ditt kort kan du hålla muspekaren över det virtuella kortet och välja ... för fler alternativ. Du kan här ställa in en utgiftsgräns för ditt kort, spärra/låsa upp kortet samt byta namn på det med mera.