Hur använder jag Revolut Shopper?

1. Lägg till Revolut Shopper i Chrome med ett klick, det är gratis! Gå till Chrome Store och klicka på Installera.
  2. Klicka på tillägg i din webbläsare och fäst Revolut Shopper i Chrome via Hantera tillägg.
  3. Logga in på Revolut Shopper med dina Revolut-kontouppgifter. Du blir då ombedd att godkänna inloggningen från Revolut-appen.
  4. Shoppa som vanligt och uppplev tryggheten engångskort ger dig.
  5. Är du redo att betala? Glid igenom shoppingen med ultrasnabba betalningar, engångskort för ökad säkerhet och mycket mer!