Hur bokar jag en aktivitet med Upplevelser?

För att boka en upplevelse väljer du datum och anger dina uppgifter i appen.

Så här bokar du en upplevelse:

1. Gå till Livsstil i den nedre menyn, välj Resor och sen Upplevelser.
  2. Ange plats och datum, tryck på Sök.
  3. Kontrollera tillgängligheten för dina valda datum och följ anvisningarna för att ange dina personuppgifter.
  4. I kassan kan du betala med ditt kontosaldo

Efter att du har slutfört din bokning får du ett bokningsbekräftelsemail från no-reply@revolut.com med information om cashback du har tjänat, baserat på ditt Revolut-paket. Om du inte ser e-postmeddelandet, kontrollera din skräppostmapp.

Så här hittar du dina bokningsuppgifter i appen:

1. Gå till Livsstil i den nedre menyn.
  2. Välj Resor och välj Upplevelser.
  3. Tryck på Bokningar och välj din bokning.

Om du vill lista ditt företag på Upplevelser kan du kontakta vår leverantör via deras hemsida.

Villkor för Upplevelser gäller.