Vistelser

🏝️ Vistelser erbjuder ett smidigt sätt att få cashback när du bokar boende från Revolut-appen.

Du kan använda dig av omedelbar cashback om du bokar och betalar direkt. För ”betala vid boendet”-bokningar, eller Vrbo-fastigheter, görs cashback i slutet av månaden efter utcheckning (till exempel om din utcheckning är i juli, kommer din cashback att utfärdas i slutet av augusti).

Sorteringsordningen för fastigheter grundar sig i bland annat priskonkurrens, omdömen, klagomål, genomförda bokningar och provision utbetald till oss. Du kan sortera fastigheter efter betyg eller pris. Tyvärr går det inte att sortera efter måltider ännu.

Du kan bara boka ett rum i taget, flera rumsbokningar stöds tyvärr inte. Vi stöder tyvärr inte biluthyrning eller flygbokningar just nu. Vi arbetar för närvarande med en lösning för detta och du får gärna ge feedback och hjälpa oss att utforma dessa produkter.

Bokningsprocess:

Sök efter din drömvistelse genom att gå till LivsstilResor → 🏝️ Vistelser.

Där kan du kontrollera fastighetsinformation (bekvämligheter, regler och mer), belopp på cashback. När du har bokat får du en e-postbekräftelse med alla detaljer om din vistelse.

Du kan kontrollera din cashback genom att gå till Livsstil → Resa →Bokningar.

Ändra bokningsinformation

Få hjälp med bokningar

För Vrbo-boenden är processen något annorlunda. Ta en titt:

Ett Vrbo-konto skapas automatiskt med e-postadressen som användes vid bokningen. Sedan:

1. Får du en bokningsbekräftelse via e-post med en omdirigeringslänk.
  2. Tryck på länken för att komma till Vrbo:s inloggningssida.
  3. Välj 'Glömt lösenord' och få ett återställningsmeddelande via e-post.
  4. Ange ett nytt lösenord.
  5. Logga in på Vrbo med det nya lösenordet.

Med Revolut-appen kan du kolla detaljer om bokningarna, men du kan inte göra några ändringar.

Så här hanterar du din bokning på Vrbo

Så här avbokar du din bokning på Vrbo

Om du vill lägga till ditt alternativ i listan kontaktar du leverantören direkt:

1. För att lägga till ditt hotell/vandrarhem/pensionat
  2. För att lägga till din lägenhet

Mer information finns i våra Regler och villkor för vistelser.