Kan jag betala i en viss valuta?

Tyvärr går det inte att välja att betala med en specifik valuta. Du kan dock förhindra att specifika valutakonton debiteras. För att göra detta kan du antingen bibehålla ett lågt saldo i den valutan eller inaktivera valutafickan helt. Detta kan du göra i appen genom att svepa åt vänster på valutakontot och sedan trycka på Dölj.

👉 Inaktiverade konton kan inte debiteras och de kan återaktiveras när som helst.

Din basvaluta kan inte inaktiveras. Istället kan du tömma detta konto genom att lägga till det aktuella saldot på ett Sparkonto. Kom ihåg att inga pengar tas från ditt Sparkonto för att slutföra betalningar eller överföringar.