Hur blockerar jag en prenumeration eller schemalagd betalning?

Blockera en prenumeration i appen:

• Gå till transaktionshistoriken och tryck på Kommande
  • Välj betalningen du vill blockera
  • Tryck på Blockera framtida betalningar

Du kan avblockera framtida betalningar på samma sätt.

Om du har andra frågor:

Öppna betalningsinformationen från tidigare transaktioner → bläddra ner → tryck på Få hjälp välj det mest relevanta alternativet.

Att blockera en prenumeration i Revolut hindrar dock bara ett specifikt prenumerationsbelopp från att debiteras.

Det innebär inte att:

• Ditt avtal med handlaren avslutas.
  • Handlaren förhindras att debitera ett annat belopp.
  • Handlaren förhindras att tillämpa avgiften på en annan betalningsmetod som du har sparat hos dem.
  • Du måste kontakta handlaren för att se till att prenumerationen avslutas.

För att blockera framtida betalningar måste prenumerationer markeras korrekt. För att kontrollera hur man gör det, läs den här artikeln.

Vill du säga upp ditt Revolut-paket?

Du hittar nedgraderingsalternativen i din profil. Tryck på Prispaket för att se alla alternativ. Läs våra Vanliga frågor och svar för mer information om hur du nedgraderar ditt Revolut-paket.