Hur blockerar och avblockerar jag en handlare?

Gå till profil → Säkerhet och sekretess → Blockerade handlare och:

Blockera en handlare:

Tryck på + Lägg till ny och välj en tidigare betalning från den relevanta handlaren som ska blockeras.

Avblockera en handlare:

👉 Tryck på handlaren du vill avblockera och sedan på Avblockera betalningar.

Det kan också göras direkt på transaktioner som blockerade en handlare.

Du kan bara ha 5 aktiva blockeringar åt gången, och blockera upp till 3 olika handlare inom en 30-dagarsperiod.