Hur märker jag en betalning som en prenumeration i appen?

Om du inte kan se handlaren du registrerade dig för i kommande betalningar ska du först märka den som en prenumeration för att kunna avblockera den. Följ de här stegen:

• Gå till TransaktionerKommande
  • Tryck på + Ny (det övre högra hörnet) → Hitta en prenumerationsbetalning
  • Sök efter handlaren (Amazon, Netflix, osv.)
  • Välj alla relevanta slutförda transaktioner från relevant handlare och bekräfta
  • Sedan: Gå till TransaktionerKommande → bläddra ner till Blockerade eller Inaktiva
  • Tryck på HandlareAvblockera betalning

Se Vanliga frågor och svar om handlare som inte stöds.