Betala med Revolut när du reser

Du kan ta ut kontanter med ditt Revolut-kort över hela världen, vilket gör att du kan betala kontant när du reser. Se vilka länder som stöder bankomatuttag, och se till att du vet innan du anländer. Revolut konverterar automatiskt ditt saldo till den valuta du väljer att betala i. Det innebär att du inte behöver förköpa valutor, eller växla dina pengar, innan din resa.

När du gör en kortbetalning utomlands i en annan valuta, kontrollerar vi om du redan har pengar i den valutan och drar av det från det kontot om du gör det. Om inte, debiterar vi basvalutan där ditt konto är registrerat. Om ditt saldo i basvalutan är för lågt, debiterar vi nästa aktiva konto som har tillräckligt med pengar tillgängliga.

Om det inte finns tillräckligt med pengar på något av dina valutakonton för att täcka betalningen nekas transaktionen.

Läs mer om ytterligare avgifter för valutaväxling i våra Vanliga frågor.

👉 För att förhindra att ett visst valutakonto debiteras: du kan antingen se till att saldot är för lågt på kontot, eller inaktivera det i appen genom att trycka på uppgifter under ditt saldo och välja dölj.

Om du vill veta mer om hur du tar ut kontanter utomlands kan du läsa dessa Vanliga frågor.