Vem kommer att leverera mitt kort?

Vi samarbetar med olika leverantörer för att säkerställa en effektiv leverans av våra kort. Detta varierar från land till land. Om ditt kort har skickats med standardleverans levereras det vanligtvis av den nationella posttjänsten. Om ditt kort skickades via expressleverans kan du se leverantören genom att klicka på alternativet Spåra leverans i avsnittet Kort i appen (tryck på kortikonen längst upp till höger).