Månadsgränser för kortutgifter

Du kan ställa in en månadsgräns för dina betalningar med ett kort. Revolut kommer sedan att avvisa alla betalningar som överskrider den här gränsen.

Du kan enkelt se din tillgängliga paketgräns och aktivera eller inaktivera alternativet i appen såväl som ändra gränsen.

Hur kan jag aktivera en månadsgräns för mitt kort?

• Öppna fliken Kort, välj ett kort och tryck på Inställningar.
  • Aktivera gränsen enkelt
  • Du kan också ändra gränsen enkelt

Läs mer

Se relaterade vanliga frågor och svar för avvisade onlinebetalningar.

👉 Revolut-kort kanske inte är tillgängliga för användning i vissa länder.