Why was my card payment declined with enough funds?

Lågt saldo på ett specifikt valutakonto

Kontrollera om du har tillräckligt med pengar på minst ett valutakonto för att undvika att transaktioner avvisas, även om ditt totala saldo på alla konton är tillräckligt.

Kontrollera om kortet är länkat till en ficka

Om kortet är kopplat till en ficka med lågt saldo, nekas betalningen även om du har tillräckligt totalt. Tryck på Konton under ditt saldo och gå till Fickor, eller tryck på transaktionen i appen.

Kontrollera framtida betalningar

Kontrollera kommande betalningar för att säkerställa att saldot inte är för lågt.

Om en prenumerationsbetalning avvisades kan du lägga till pengar på ditt konto, eftersom handlaren lär försöka debitera beloppet igen efter en viss tid. Kontakta handlaren om ingen ny dragning görs. Läs här om andra prenumerationsrelaterade frågor.