My card payment was declined by the security system

Om vårt säkerhetssystem nekar en kortbetalning är det viktigt att du granskar transaktionen via popup-notisen eller bannermeddelande på hemskärmen och kontrollerar om du känner igen den eller inte (om du har inaktiverat aviseringar bör du aktivera dem på din telefon). Ditt kort förblir spärrat tills att du granskar transaktionen (ta bort blockeringen genom att gå till Kort (kortikonen längst upp till höger), välja kortet som du vill använda och trycka på knappen Öppna).

Efter granskning:

• Om du bekräftar att du godkänner betalningen spärras kortet automatiskt och i de flesta fall bör vårt system inte neka några framtida transaktioner. Om du vill att betalningen ska gå igenom måste du göra det igen.
  • Om du väljer att du inte känner igen betalningen spärras ditt kort permanent. Du kan beställa ett nytt genom att välja kortet i avsnittetKort (kortikonen längst upp till höger) → tryck på Inställningar → Byt ut kort.
  • Om du känner igen transaktionen men av misstag har avslutat ditt kort kan du återaktivera det inom 30 dagar. Gå till avsnittetKort och tryck på Vill du återaktivera ett avslutat kort?.