Min kortbetalning nekades

Följ dessa steg för att se mer information om din transaktion:

1. Gå till fliken Hem.
  2. Öppna din transaktionslista.
  3. Tryck på transaktionen för att se dess uppgifter.
  4. Se Status för information om varför transaktionen nekades.
  5. Tryck på Få hjälp längst ner på skärmen om du behöver mer hjälp.

Om du inte hittar denna transaktion

Kontrollera alla dina konton. Du kan göra detta genom att välja Se alla på din transaktionslista och trycka på filterknappen högst upp för att visa alla transaktioner.

Om transaktionen nekades eller inte genomfördes, och du fortfarande inte kan hitta den i appen, kolla våra dedikerade Vanliga frågor.