Jag debiteras för en prenumeration som jag har blockerat eller som jag inte visste att jag registrerade mig för

Gå till kommande transaktioner:

✅ Om prenumerationen är synlig ska du välja den kommande betalningen → tryck på Blockera framtida betalningar.

Om du blockerar en prenumeration i Revolut förhindrar du bara att ett specifikt prenumerationsbelopp debiteras.

Du gör inte följande:

• Säger upp ditt avtal med handlaren.
  • Förhindrar att handlaren debiterar ett annat belopp.
  • Förhindrar att handlaren debiterar avgiften genom en annan betalningsmetod som du har sparat hos respektive handlare.

Du kan läsa om hur du blockerar en handlare under Vanliga frågor och svar.

👉 Du måste kontakta handlaren för att se till att prenumerationen avslutas.

Om du har andra frågor:

Öppna betalningsinformationen från tidigare transaktioner → bläddra ner → tryck på Få hjälp → välj det mest relevanta alternativet.

Om du ser en väntande transaktion för prenumerationen du redan har sagt upp ska du försöka kontakta handlaren för att reda ut det.

👉 Hitta transaktionsdatumet genom att gå till Transaktioner → trycka på betalningen → kontrollera betalningsstatus.