Säkerhetsinställningar för kort

Gå till avsnittet Kort genom att trycka på kortikonen längst upp till höger → välj kort och tryck på ⚙️Inställningar för att ändra inställningarna för alla dina kort närsomhelst.

Onlinetransaktioner

Blockera internetbaserade transaktioner för att öka säkerheten. Fysiska kortbetalningar med Apple eller Google Pay påverkas inte.

Platsbaserad säkerhet

Om den här inställningen är aktiverad kommer Revolut att använda din telefons GPS för att förhindra falska transaktioner. Platsdelning måste vara tillåten. Kontrollera vanliga frågor och svar för mer om platsbaserad säkerhet.

Swipe-betalningar

Inaktivera mag-stripe/swipe-betalningar för att förhindra falska transaktioner eller kloning. Detta begränsar ditt kort till chip och pin eller kontaktlöst.

Bankomatuttag

Om du inaktiverar bankomatuttag blockeras alla försök till kontantuttag.

Kontaktlösa betalningar

Inaktivera kontaktlösa betalningar för ditt fysiska kort. Mobila plånböcker som Apple eller Google fungerar fortfarande.

Gräns för kontaktlös betalning

Revolut håller ditt konto säkert genom att skapa en gräns för kontaktlösa betalningar. Du kan återställa denna gräns genom att använda chip och PIN-kod eller trycka på Återställ gräns i ⚙️ avsnittet Inställningar på ditt kort.