Mitt kort är inte aktivt. Hur tar jag emot en återbetalning?

Du kan ta emot återbetalningar direkt på ditt Revolut-konto även om kortet har avslutats eller annullerats. Det kan ta 5 till 15 dagar för återbetalningen att synas på ditt konto efter att handlaren godkänt den.

Kan jag få en återbetalning om jag använde ett virtuellt kort eller ett virtuellt engångskort?

👉 Du kan få en återbetalning till ett virtuellt kort eller ett virtuellt engångskort. Du hittar de sista fyra siffrorna på kortet som användes till den ursprungliga betalningen genom att trycka på transaktionen du vill ha en återbetalning för.

När handlaren har behandlat återbetalningen dyker den upp på ditt Revolut-konto.