Jag vill ha en återbetalning för något jag har köpt

Om din betalning är i 🕤 vänteläge bör dina pengar återbetalas automatiskt när reservationsperioden går ut.

👉 Du kan kontrollera återföringsdatumet i appen. Gå till transaktionerna och tryck på betalningen för att få upp återföringsdatumet under transaktionsplatsen.

Kontakta handlaren för att få en återbetalning om du inte är nöjd med en vara eller tjänst, har blivit debiterad fel belopp samt om du behöver avboka ett flyg eller hotell. Det brukar vara det snabbaste sättet att få en återbetalning på.

Om handlaren inte kan hjälpa dig när transaktionen är slutförd kan du fylla i en kortreklamation i appen:

• Välj den relevanta betalningen i din transaktionshistorik.
  • Tryck på Få hjälp och välj ett ämne.
  • Om vi kan skicka in ett återkrav gällande problemet ser du knappen Skicka in kortreklamation.