När återställer ni min bankomatuttagsgräns?

Vi återställer gränsen på en ”rullande månad”-basis, vilket innebär att återställningsdatumet inte nödvändigtvis är den sista varje månad, utan i stället den dag du började med ditt nuvarande prispaket.

Exempel: om startdatumet för ditt prispaket var den femtonde, återställer vi din uttagsgräns den femtonde varje månad.

Hur kontrollerar jag återställningsdatumet och återstående kvot för bankomatuttagsgränsen?

• Gå till profilen.
  • Tryck på Ditt paket.
  • Under avsnittet Dina gränser ser du bankomatuttag.

Du kan kontrollera det exakta återställningsdatumet och återstående kvot för gränser för den aktuella rullande månaden.

Se Vanliga frågor och svar för mer information om bankomatuttagsgränser.