Why was my ATM withdrawal declined?

Om ditt kontantuttag blev nekat bör du:

• Se till att du har tillräckligt med pengar. Fylla på ditt konto genom att klicka här.
  • Kontrollera om inställningen för bankomatuttag är inaktiverad. Aktivera bankomatuttag genom att gå till Kort (kortikonen längst upp till höger) → Välj kortet → Tryck på Inställningar'
  • Kontrollera om pinkoden angavs korrekt.Du hittar din pinkod i appen under Kort (kortikonen längst upp till höger) → Inställningar → Visa pinkod.
  • Bekräfta så att du inte har överskridit din månatliga uttagsgräns. Kontrollera din månatliga uttagsgräns genom att gå till din Profil → 'Ditt paket → Dina gränser.
  • Bekräfta att ditt kort är aktivt.Du hittar din kortstatus från Kort (kortikonen längst upp till höger) och öppna det om nödvändigt.

Kontrollera återföringsdatumet för ett väntande uttag genom att klicka på det i appen och granska dess status under platsen.

Om du gör ett uttag som inte går igenom men Revolut-kontot fortfarande blir debiterat kan du skicka in en kortreklamation genom att välja transaktionen och klicka på Få hjälp (återkravsprocessen kan ta upp till 50 dagar).

Det går inte att använda Revolut-kort i Ryssland eller Belarus på grund av sanktioner.