Mitt kort behölls av en bankomat

Om ditt kort behålls av en bankomat bör du spärra och byta ut det i appen genom att gå till Kort (kortikonen uppe till höger) → InställningarErsätt kort.

Medan du väntar på att ditt nya kort ska levereras kan du skapa ett virtuellt kort genom att gå till Kort (kortikonen längst upp till höger) → + Lägg till nyttVirtuellt kort

Om du kontaktar bankomatleverantören kan du få tillbaka kortet, men vi kan inte återaktivera det om det skulle ha utsatts för intrång när du inte hade det.

Om ditt kort blev slukat när du försökte ta ut pengar och du ser en väntande transaktion så behöver du bara vänta, den bör återställas automatiskt. Du hittar datumet för återställning om du öppnar transaktionen och kontrollerar fältet status. Om transaktionen slutförs så trycker du på den och väljer Få hjälp för att skicka in en begäran om återkrav.