Vad gör jag om mitt kort är borttappat eller stulet?

Om ditt kort är borttappat eller stulet ska du följa stegen nedan:

Gå till 💳 Kort i appen genom att trycka på kortikonen längst upp till höger på din hemskärm → välj kortet → tryck på Inställningar:

• För att avsluta kortet, tryck på Avsluta kort
  • För att beställa en ersättning, tryck på Ersätt kort

För att spärra kortet tillfälligt trycker du bara på Spärra.

👉 Du kan också avbryta ditt kort genom att ringa +370 5 214 3608. När du har beställt ett nytt kort får du ett förväntat leveransdatum.

För ett förlorat eller stulet <18-kort, öppna ditt barns <18-konto → tryck på deras kort → tryck på SpärraInställningarErsätt kort.

Anmäl bedrägeri i appen via vårt onlineformulär, tryck på Transaktioner Få hjälp.

Om du känner tvivel angående ditt korts säkerhet är det bäst att säga upp det och begära ett nytt. Av säkerhetsskäl kan vi inte återaktivera ett kort som avslutats.