Hur många kort kan man ha?

Du kan ha upp till 6 aktiva fysiska kort, 20 aktiva virtuella kort och 1 engångskort länkat till ditt Revolut-konto åt gången.

Här är några fler saker att tänka på:

• Du kan skapa max 4 nya virtuella kort var 30:e dag, exklusive engångskort, med en total gräns på 20 aktiva virtuella kort.
  • Fysiska Plus-, Premium- och Metal-kort räknas mot gränsen på 6 fysiska kort. Du kan ha högst 2 aktiva Metal-betalkort länkade till ditt konto.

Om en familjemedlem eller partner behöver ett kort kan de öppna ett eget Revolut-konto i sitt namn. Eller så kan du överväga att öppna ett Gemensamt konton, om ni vill ha ett delat kontosaldo.När det gäller barn, utforska våra <18 konton. Läs våra vanliga frågor för mer hjälp med att beställa ett fysiskt kort.