Jag har inte fått mitt kort. När kommer det?

Om du inte har fått ditt kort, följ dessa steg:

1. Gå till Kort (kortikonen längst upp till höger), tryck på kortet och välj Mer uppgifter för att se det beräknade leveransdatumet.
  2. Om leveransdatumet har passerat, välj Beställ kortet på nytt för att få ett ersättningskort. Det första ersättningskort är gratis.

Bekräfta din adress innan du beställer för att undvika leveransproblem.

Vid problem som till exempel ett öppnat kuvert, beställ kortet på nytt. Leveranstider kan bli förlängda under helger och högtider.