Vad är ett kort i specialutgåva?

Kort i specialutgåva är kortdesigner som bara är tillgängliga under en begränsad tid. Det tillkommer en extra avgift för att beställa ett kort i specialutgåva. Det kan också tillkomma en leveransavgift.

Du kan ha upp till 6 aktiva fysiska kort. Kort som du redan äger fortsätter att fungera som vanligt.

Du kan göra följande om du inte hittar kortet i specialutgåva som du vill beställa:

• Kontrollera att du har den senaste versionen av appen installerad.
  • Gå till Kort genom att trycka på kortikonen längst upp till höger.
  • Tryck på Lägg till nytt.
  • Välj 💳 Fysiskt kort och din korttyp.
  • Om kortet i specialutgåva är kopplat till en välgörenhetsorganisation måste du donera det angivna minibeloppet innan kortdesignen blir tillgängligt i appen.