Begära gåvo- och skattebefrielser

Du kan ännu inte göra anspråk på gift aid via appen.

För skattebefrielse måste du tillhandahålla ett bevis på din donation/ditt kvitto. Vi jobbar på att ta fram en sådan funktion.

Under tiden kan du använda transaktionsutdraget för din donation. Du kan komma åt transaktionsutdraget för donationen genom att gå till fliken Bidrag under Donationer, bläddra ned till donationstransaktionerna, trycka på transaktionen och sedan på Utdrag för att generera transaktionsutdraget.