Hur lägger jag till nya fakturor till en Grupp?

Du kan lägga till en transaktion i gruppen från widgeten Gruppfakturor i avsnittet Betalningar i appen eller genom att trycka på knappen Dela faktura i din transaktionsöversikt. Detta fungerar på samma sätt som funktionen Dela faktura, men i stället för att skicka en betalningsförfrågan till de övriga gruppmedlemmarna lagrar vi förfrågan på gruppsidan.

Välj transaktionen eller transaktionerna du vill dela med gruppen och justera vid behov hur mycket varje gruppmedlem är skyldig. I stället för att skicka en betalningsförfrågan till de övriga gruppmedlemmarna lagrar vi förfrågan på gruppsidan.

Om du vill lägga till en transaktion du har gjort utanför Revolut kan du trycka på knappen ”+” och lägga till information om din transaktion. Du kan också redigera informationen om vem som betalade fakturan och justera hur mycket varje gruppmedlem är skyldig.

Oroa dig inte om du lagt till en transaktion av misstag. På Grupp-sidan kan du svepa transaktionen åt sidan för att ta bort den eller trycka på den och välja Ta bort från grupp.