Jag har inte fått mitt kort

Gör följande för att kontrollera kortstatus (och beställa ett nytt kort vid behov):

• Gå till fliken Kort i appen
  • Hitta kortet som du ännu inte har fått
  • Klicka på Spåra leverans och sedan på knappen Beställ igen.

Vi debiterar ingen leveransavgift om du beställer kortet på nytt. Dubbelkolla att den angivna leveransadressen för ersättningskortet är korrekt.

Om du är orolig för att någon använder ditt kort utan tillåtelse kan du alltid spärra kortet tills du har fått det. Kom bara ihåg att ta bort spärren innan du använder det.