Mitt kort drogs in i en bankomat

För att skydda dina pengar ska du omedelbart annullera kortet genom att följa dessa steg:

• Gå till fliken Kort i appen
  • Klicka på Inställningar under kortet som fastnade i bankomaten
  • Klicka på Annullera kort
  • Sedan kan du beställa ett ersättningskort.

Tyvärr har vi ingen kontroll över sådana händelser eftersom det är bankomatleverantören som bestämmer att behålla kortet.

Även om bankomatleverantören skickar tillbaka kortet kan vi inte aktivera det igen, eftersom det kan ha blivit komprometterat när det inte var i din ägo.