Mitt Revolut-kort löper snart ut – vad ska jag göra?

Du hittar utgångsdatumet på det fysiska kortet och i appen. Från och med 28 dagar före utgångsdatumet får du påminnelser om att byta ut kortet kostnadsfritt med standardleverans till Storbritannien, EES, Australien, Kanada, Singapore, Schweiz, Japan och USA. Om du behöver kortet tidigare kan du betala extra för prioriterad leverans till nästan alla adresser i världen. När kortet går ut vid midnatt den sista dagen i månaden försvinner det från appen automatiskt och slutar att fungera.

Beställa ett nytt kort:

• Gå till fliken Kort i appen
  • Välj kortet som snart går ut
  • Tryck på knappen för att beställa ett ersättningskort