Hur kan jag skicka en kontantpresent?

Med gåvofunktionen kan du skicka kontantgåvor med roliga animationer och personliga meddelanden. Det fungerar på samma sätt som vanliga överföringar mellan Revolut-konton. Du kan skicka direkt eller schemalägga gåvan till en viss dag. Vi ser till att den kommer i tid!

Du kan komma åt avsnittet Gåvor från fliken Min hubb. Obs! Det går inte att skicka kryptovalutor som kontantgåvor.

Gör så här för att skicka en kontantgåva:

• Välj ett presentomslag
  • Lägg till ett personligt meddelande och belopp
  • Välj mottagare (bland dina kontakter, eller lägg till ny betalningsmottagare)
  • Välj att skicka gåvan direkt eller schemalägg så att den skickas på en viss dag

Om mottagaren inte har fått presenten, kontrollera då att du har angett rätt kontaktinformation och att mottagaren har laddat ner Revolut-appen. Chatta med oss om de stegen inte fungerar.