Hantera dina schemalagda betalningar

Det har aldrig varit lättare att hantera dina fakturor och prenumerationer. Tryck på avsnittet Betalningar i appen och välj Schemalagda från menyraden för att se alla direktdebiteringar, återkommande kortbetalningar och autogiro.

Du måste se till att dina schemalagda betalningar betalas från ditt Revolut-konto innan du kan komma igång. Läs mer här om hur lätt det är.

Om du har skapat en Pocket kan du också se alla schemalagda betalningar under Detaljer om Pocket. Läs här om hur lätt det är att skapa en Pocket om du inte redan har gjort det.

Med Pockets kan du se alla fakturor på ett och samma ställe. Du kan lätt organisera alla dina utgifter och aldrig spendera för mycket pengar från ditt huvudkonto.