Hantera schemalagda betalningar som betalas från dina Pockets

Tryck på Hantera under avsnittet Schemalagda utgifter i Detaljer om Pocket för att hantera dina schemalagda betalningar. Välj betalningen som du vill redigera från listan över alla betalningar som är schemalagda att betalas från din Pocket.

För återkommande betalningar som du har skapat under avsnittet Betalningar i appen kan du:

• justera beloppet eller frekvensen,
  • inaktivera/aktivera dem,
  • ta bort dem när som helst,
  • sluta betala dem från din Pocket.
  • Du kan du sluta betala direktbetalningar som du betalar med Revolut från din Pocket eller avbryta dem helt och hållet.
  • Du kan sluta betala alla återkommande kortbetalningar som du betalar med Revolut från din Pocket. Du kan också blockera framtida betalningar till tjänsteleverantören från kortet.
  • Du kan också blockera en direktdebitering eller kortbetalning med vår blockeringsfunktion. Du kan göra det med funktionen Pockets eller under avsnittet Betalningar i appen. Om du aktiverar blockeringen kan inte tjänsteleverantören i fråga ta direktdebitering från ditt konto eller betalningar från ditt kort. Det avbryter dock inte dina skyldigheter till tjänsteleverantören och du kan fortfarande bli skyldig pengar om du inte meddelar dem att du avbryter betalningen. Om du till exempel blockerar framtida kortbetalningar från en tjänsteleverantör med vår blockeringsfunktion kan de inte längre betalt från ditt kort. Om du inte kontaktar dem kanske de emellertid försöker få betalt genom att använda andra kortuppgifter som du har lämnat eller genom att använda sig av en annan identifieringskod för tjänsteleverantörer
  • Du kan göra detta från avsnittet Betalningar i appen.