Så skapar du schemalagda betalningar med Revolut

Du kan använda Revolut för att betala alla dina återkommande betalningar, direktdebiteringar och återkommande kortbetalningar. Om du gör det kan du dra nytta av vår funktion Pockets som är ett smartare sätt att hantera fakturor på.

Du kan skapa dessa återkommande betalningar från ditt Revolut-konto när du registrerar dig hos en tjänsteleverantör. Men du kan också flytta över dem senare om du registrerade dig med ett annat konto. Allt du behöver göra är att uppdatera betalningsuppgifterna hos personen du betalar till.

För direktdebiteringar (till exempel el, gas, gym eller vatten) behöver du meddela företaget som tar pengar att göra det från ditt Revolut-konto. Tryck på kontot under ”Konton” i avdelningen ”Hem” i appen för att se uppgifterna. För de flesta företag kan du uppdatera uppgifterna online eller i en app.

För återkommande kortbetalningar (till exempel Netflix, Spotify eller Apple Music) behöver du bara lägga till uppgifterna för ditt Revolut-kort på ditt konto. Läs om hur du kan ställa in en återkommande kortbetalning med Revolut.

När du har ställt in dessa betalningar kan du spåra dessa i översikten Schemalagda i avsnittet Betalningar i appen.

När alla schemalagda betalningar är kopplade till Revolut kan du använda funktionen Pockets som hjälper dig att lägga undan pengar för fakturor och planera för framtiden på ett enkelt sätt.