Skapa en schemalagd betalning som ska betalas från din Pocket

Du kan skapa en återkommande betalning när du skapar en Pocket, men du kan också göra det efteråt via ”Detaljer om Pocket”. Tryck på ”Hantera” under avdelningen ”Schemalagda utgifter” och sedan på ”Plus”.

Det första du gör när du skapar en Pocket är att välja de schemalagda betalningar som du vill ha betalda från din Pocket.

För att göra det enklare för dig visar vi en lista över möjliga schemalagda betalningar att lägga undan pengar för. I listan finns:

• Återkommande betalningar du har skapat manuellt från avdelningen ”Betalningar” i appen. (Du kan läsa mer om att skapa en återkommande betalning här.)
  • Vi visar vad vi tror är schemalagda betalningar baserat på historiska transaktioner. Dessa inkluderar direktdebiteringar, fakturor och prenumerationer.
  • Alla betalningar som du har markerat som återkommande i avdelningen ”Betalningar” i appen.

Om du inte betalar fakturor eller prenumerationer med ditt Revolut-konto är detta ett utmärkt tillfälle att börja. Läs här om hur lätt det är.