Vad är Revolut Pockets?

Med Pockets kan du organisera dina fakturor och lägga undan pengar för dem. Det är det smartaste sättet att planera för framtiden. Pengar för fakturor sparas separat och du kan använda ditt huvudkonto till precis vad du vill. Du spenderar aldrig för mycket och har kontroll över din ekonomi. Pockets liknar på så sätt Revolut Vaults men är till för utgifter och inte för sparande!

Fakturorna (till exempel direktdebiteringar, autogiro och återkommande kortbetalningar) måste betalas från ditt Revolut-konto för att allt ska fungera. Du kan läsa mer här om hur du enkelt ställer in Revolut som din huvudsakliga betalningsmetod om du inte redan har gjort det.

Pockets skapas med bara tre steg. Det är så enkelt! Tryck på ”Pockets” på menyraden under avdelningen ”Hem” i appen.

Välj en Pocket från våra förinställda alternativ: Boende, Fakturor eller Prenumerationer eller anpassa en Pocket genom att välja ett namn och en omslagsbild.

Välj de schemalagda betalningar som du vill betala från din Pocket. På skärmen ”Välj dina betalningar” visar vi vad vi tror är återkommande kortbetalningar, direktdebiteringar eller autogiro.

Välj en återkommande transaktion så förs pengar över från ditt huvudkonto till din Pocket för att täcka fakturorna. Det är bättre att du gör det i början av en faktureringsperiod (till exempel när lönen kommer in) så att det alltid finns pengar för alla utgifter.

Nu är allt klart! Du kan slappna av eftersom du har full kontroll över alla fakturor och aldrig spendera för mycket från ditt huvudkonto. Alla pengar för fakturor tas från rätt Pocket när det är dags!