Hur skickar jag pengar till ett bankkonto?

Tryck på Betalningar → Överföringar → Skicka → + Ny → Lägg till en bankmottagare för att föra över till ett bankkonto i någon av de mer än 30 fiatvalutor som vi har stöd för. Du blir tillfrågad om uppgifterna för banköverföringen för en Individ eller ett Företag om du betalar ett företag.

Tryck på mottagaren när den har lagts till och välj valutan och beloppet som du vill skicka. Under valutan kan du välja vilket saldo som ska användas. Du kan också lägga till en referens om du vill. Tryck sedan på Fortsätt för att granska överföringsuppgifterna och den uppskattade ankomsttiden.

Se till att du granskar kontouppgifterna innan du trycker på skicka. Annars kan överföringen misslyckas och skickas tillbaka till ditt konto. Det går inte att avbryta överföringen efter att du har skickat in den. Så se till att mottagaruppgifterna är uppdaterade.

Du kan hämta en överföringsbekräftelse som ett betalningskvitto när överföringen är slutförd. PDF-filen innehåller alla uppgifter om överföringen samt en unik extern referens som kan användas av mottagarbanken för att spåra pengarna. Mer information finns här

Hur uppdaterar jag kontouppgifterna för mottagaren?

Det går att hitta tidigare ifyllda bankkonton under sökfältet. Tryck på Överföringar och sedan Bankkonton bredvid Vänner. När du har hittat mottagaren som du vill ändra ska du svepa åt vänster och trycka på Uppgifter och sedan Redigera.