Vad är SEPA direkt?

Med SEPA Instant kan du skicka och ta emot EUR-överföringar i SEPA-regionen på ett par sekunder, när som helst (inklusive på helger och högtider)! Och ditt Revolut-eurokonto har stöd för SEPA Instant utan extra kostnad!

Den här funktionen blir alltmer populär, men fortfarande är det inte alla europeiska banker som har stöd för den. Besök den här sidan för att kontrollera om en bank är med i SEPA Instant-systemet. Under listan finns en nedladdningsbar länk till aktuella deltagare. Det här är en officiell webbplats för SEPA Instant som uppdaterar listan med deltagare till och från.

Det är inte säkert att alla konton godkänner SEPA Instant-överföringar bara för att banken är med i deltagarlistan. Om din SEPA Instant-överföring till ett sådant konto inte går igenom, behandlar vi automatiskt vidarebefordran av EUR-överföringen till din mottagare som en vanlig SEPA -kreditöverföring, vilket kan ta upp till två arbetsdagar.

Vi rekommenderar att du kontrollerar din bank för att se om de har debiterat dig eller din mottagare för att skicka eller ta emot nationella/internationella SEPA Instant-överföringar.