Varför avvisades mitt kontantuttag?

Vissa av de vanligaste orsakerna till uttagsproblem är:

• Otillräckliga medel
  • Ogiltig PIN-kod
  • Månatlig utgiftsgräns har överskridits
  • Kortet spärrat av misstag

Gå till avsnittet Kort i appen för att se PIN-koden, häva blockeringen när tre felaktiga PIN-kodförsök har gjorts och se till att ditt kort inte har spärrats eller rapporterats som borttappat eller stulet.

Om uttaget avvisades men ditt Revolut-konto debiterades ska du fylla i vårt återbetalningsformulär online. Vänta sju dagar innan du lämnar in formuläret om transaktionen inte är slutförd. Pengarna bör vara tillbaka på ditt konto innan dess.

Observera att den här processen kan ta upp till 50 dagar eftersom vi är skyldiga att ge handlaren tid att svara.