Vad täcker köpskyddet??

Köpskyddet erbjuder en stöld- och olycksfallsförsäkring för varor köpta med ditt Revolut-konto och som

• köptes för personligt bruk
  • var helt nya när de köptes
  • inte har haft tidigare ägare
  • inte köptes privat
  • köptes under de senaste 365 dagarna och efter att gruppolicyn påbörjades

Berättigade, globalt köpta, varor täcks bara om den berättigade artikeln uppfyller alla CE- och miljöcertifieringskrav som finns i Storbritannien eller EU.

Köpskyddet är endast tillgängligt för Plus, Premium och Metal eller Ultra i EES (Europeiska ekonomiska samarbetsområdet).

Det här är bara en översikt över försäkringsvillkoren. Läs villkoren i appen genom att öppna Livsstil → Försäkra → Köpskydd → välja en typ → Alla dokument.