Vad täcker återbetalningsskyddet??

Revoluts återbetalningsskydd gör det möjligt för dig att få återbetalning via Revolut om du vill returnera en produkt inom 90 dagar efter köpet.

Återbetalningsskyddet ger täckning för återbetalning av varor köpta med ditt Revolut-konto och som

• har köpts för personligt bruk
  • var helt nya när de köptes
  • inte har haft tidigare ägare
  • inte köptes privat
  • köptes från återförsäljare i Europa eller där ditt konto är registrerat
  • köptes under de senaste 90 dagarna
  • återförsäljare inte vill ta tillbaka

Återbetalningsskyddet är bara tillgängligt för Plus-, Premium- och Metal- eller Ultra-användare i Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Det här är bara en översikt över försäkringsvillkoren. Läs villkoren i appen om du vill ha mer information. Tryck på Livsstil → Försäkra → Köp → välj en typ → Alla dokument.