Hur gör jag ett reseförsäkringsanspråk?

Revolut Premium- och Metal-kunder

{{^in_GB}}{{#in_eea}}Kundsupport:

• Telefon: +35315267980 (08.00–18.00 CET, mån–fre)
  • E-post: claims.awpeurope@allianz.com

För att göra ett anspråk: tryck på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → Resa → välj en typ → Få hjälp.

Revolut Premium- och Metal-kunder

Om du registrerade dig för ett Premium- eller Metal-konto före den 3 oktober 2023 och din skada inträffade före den 3 oktober 2023 är Allianz din försäkringsleverantör.

Kundsupport:

• Telefon: +35315267980 (kl. 08.00–18.00 CET, mån–fre)
  • E-post: claims.awpeurope@allianz.com

Nödhjälp under din resa:

• Telefon: +35315267980 (dygnet runt)

Vi har nyligen bytt reseförsäkringsleverantör, från Allianz till Cover Genius, för våra Premium- och Metal-paket.

Revolut Ultra-medlemmar

Om du har ett Ultra-konto eller registrerade ett Premium- eller Metal-konto 3 oktober 2023 eller senare, är Cover Genius din försäkringsleverantör.

Så här gör du ett anspråk hos Cover Genius:

För att aktivera ditt XCover-konto, skapa ett lösenord med XCover-länken, tryck på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → Resa → välj en typ → Få hjälp.

Ditt XCover-konto är länkat till e-postadressen som är kopplad till ditt Revolut-konto. Du kan komma åt XCover via Revolut eller genom att besöka den här webbplatsen.