Hur köper jag ett loungepass?

Våra Premium- och Metal-användare kan köpa våra loungepass från avsnittet Lounges & SmartDelay under Profil → Widgetar. Du kan köpa ett loungepass åt dig själv och ditt resesällskap direkt i Revolut-appen.

Loungepass kan användas i alla lounger som stöds. Det enda du behöver göra är att välja Lägg till nya loungepass från Lounge-instrumentpanelen i appen.

Kom ihåg! Personuppgifterna på varje loungepass måste stämma överens med ditt boardingkort.