Vad är Smart Delay?

Smart Delay är en ny funktion som ger dig gratis loungepass om ditt flyg är försenat med mer än en timme. Du behöver ange dina flyguppgifter i appen, så håller vi koll på avgångstiden för ditt flyg.

Smart Delay är just nu bara tillgängligt för Premium- och Metal-kunder och kan användas för att få tillgång till över 1 000 flygplatslounger världen över.

Var kan jag använda mitt Smart Delay-loungepass?

Loungepass är icke-överförbara. Det innebär att de bara kan användas av kortinnehavare och resesällskap som drabbas av flygförseningar på minst en timme, och som fått ett kostnadsfritt loungepass. Så snart Smart Delay utfärdar ett loungepass åt dig är det giltigt i 48 timmar, och kan användas i vilken lounge som helst i vårt nätverk. Eventuella oanvända loungepass går ut efter 48 timmar.

Var får jag ett Smart Delay-loungepass om mitt flyg blir försenat?

Loungepass utfärdas via Revolut-appen så fort ditt flygbolag bekräftar att ditt flyg är försenat med mer än en timme. Om ditt flyg t.ex. ska avgå klockan 10:00, får du kostnadsfria loungepass fr.o.m. 11:00. Lägg märke till att även om du får en förhandsvarning från flygbolaget att ditt flyg är försenat med över en timme, så kan vi inte utfärda loungepassen förrän en timme efter den ordinarie avgångstiden.

Vad händer om jag nedgraderar från Premium och Metal?

Om du nedgraderar kommer du inte längre att kunna använda funktionen Smart Delay. Om du fick ett loungepass från Smart Delay och därefter sade upp din Premium- eller Metal-prenumeration, kommer du inte åt och kan inte använda detta loungepass.